MIRËSEVINI!

Me krenari ju ftojmë të shijoni prodhimin e verës sonë Familjare.

Me dashuri për traditën

dhe me respekt për origjinën natyrore e quajtëm ALBANICA.

Me ndihmën profesionale të Mjeshtrit Volker Scheu

arritëm cilësinë e parë të verës duke kombinuar traditën

me ide inovative bashkëkohore.

We are a family business producing organic wine from our organic grapes,

organic olive oil from our organic olive trees, fruits and veggies.

You are more than welcome to come and taste our wine and food.

We can accommodate up to ten caravans per night to pass a night to remember with us!

Kolonjë  Ardenicë, Fier, Albania

Tel: +355 34 22 2377
Mob: +355 69 489 1200

E-mail: info@albanicawine.com

Join our email list for the latest news and events!

We're social:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© ALBANICA Wine 2013-2019. All Rights Reserved

Designed by:

profile-pic.png