Cabernet Sauvignon - Merlot

Cabernet Sauvignon - Merlot

Ngjyrë e errët rubini. Me nuanca violete, aromë qershie vishnje dhe fruta pylli. Në paletë një shije karakteristike e frutave të pyllit dhe pak cokollatë të zezë. Strukturë tërheqëse, tanin dhe një aromë delikate erëzash.

Kolonjë  Ardenicë, Fier, Albania

Tel: +355 34 22 2377
Mob: +355 69 489 1200

E-mail: info@albanicawine.com

Join our email list for the latest news and events!

We're social:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© ALBANICA Wine 2013-2019. All Rights Reserved

Designed by:

profile-pic.png